Antena 3 CNN Timp liber Turism Top 3 cele mai bune plaje din Antalya

Top 3 cele mai bune plaje din Antalya

Top 3 cele mai bune plaje din Antalya
16 Mai 2016   •   17:25
Poziționată la poalele Munților Taurus și scăldată de valurile spumoase ale Mediteranei, Antalya este cea mai interesantă și dezvoltată stațiune turcească pe care o aleg în fiecare an mii de turiști. Dacă și tu te-ai îndrăgostit de superbul oraș e și ți-ar plăcea să revii aici în vacanță, ia în calcul un top al celor mai bune 3 plaje de aici.  

Lara-Kundu, plaja vedetelor

O fâșie lungă cu cel mai fin nisip într-un alb strălucitor, se întinde de-a lungul Mării Mediteranei, fiind flancată de eucalipți și pini parfumați care îi dau locului un farmec aparte, ireal. Lara-Kundul este una dintre stațiunile exclusiviste ale Antalyei, și locul preferat al vedetelor. Dacă-ți spunem că în unul dintre cele mai moderne resorturi de aici s-a cazat și excentrica Lady Gaga, o să ne crezi? Și nu este singura vedetă internațională care a călcat pragul resorturilor din Lara, Gerard Butler sau Jennifer Lopez sunt alte nume sonore care au vizitat Lara Kundu.

Alanya, stațiunea ideală pentru relaxare

Primul lucru pe care îl zărești odată ce ajungi în Alanya este magnificul Turn Roșu, care domină întregul orizont al orașului. Dacă iubești relaxarea la plajă vei găsi aici o linie de coastă delicată cu nisip mătăsos, auriu care dispune de toate facilitățile. Resorturile elegante, parcurile acvatice, restaurantele, pub-urile și cluburile moderne, flanchează plaja pe care te poți relaxa un sejur întreg în această vară.

Side, între plajă și situri istorice

Una dintre cele mai interesante stațiuni din punct de vedere istoric, din Turcia este Side. Locul te va impresiona cu siguranță prin vestigiile arheologice unice, templele și sanctuarele închinate zeilor, dar și prin linia de coastă flancată de zeci de resorturi moderne care dispun de toate facilitățile.

 

De Mădălina Isar

Sejur Antalya

Hotel Kleopatra Ada 4*- de la 268 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close