Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta cu iz britanic la Londra

Vacanta cu iz britanic la Londra

Vacanta cu iz britanic la Londra
08 Oct 2014   •   16:35
Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe orase ale lumii dar si o destinatie din top 10 cele mai vizitate locuri, Londra se bucura de turisti pe toata perioada anului veniti sa descopere faimosul oras al Angliei.

Londra si celebrul Big Ben

Cu siguranta nu exista turist care sa nu fi auzit de Turnul Big Ben, emblema Londrei si cel mai vizitat obiectiv turistic din acest loc. Numele de Big Ben este asociat ceasului din turnul palatului Westminster, fiind si unul dintre cele mai mari ceasuri ale lumii. Constructia Westminster, realizata in stil neo-gotic este un monument foarte valoros pentru londonezi, in timp ce ceasul palatului, Big Ben este unul dintre cele mai precise din lume.

Insa Londra nu inseamna doar Big Ben si Palatul Westminster, pentru majoritatea calatorilor orasul este punctul cel mai important al lumii, unul dintre cele mai somptuoase zone, un loc ghidat de dinamism, un centru financiar important dar si un oras in care se gasesc o multime de stiluri, culturi si preparate diferite dar amestecate cu precizie.

Londra si ale sale obiective turistice


Indiferent pentru ce vizitezi Londra cu siguranta vei fi fascinat de cartierele elegante si de zonele rezidentiale la care se adauga poate la orice colt cate un obiectiv turistic important cu o istorie in spate.

Dintr-un tur in Londra nu trebuie sa lipseasca obiective turistice precum Westminster Abbey, Tower Bridge, Palatul Buckingham, Tower of London, Catedrala  St. Paul, dar si cartierul in care distractiile si petrecerile sunt in “floare”, Soho.

Desi este un oras scump, Londra se bucura de turisti veniti din toate colturile lumii care nu se sfiesc sa dea banii pe suveniruri si obiecte, dar nici pe distractii si mancare, fiind un oras in care preparatele londoneze si-au pastrat inca calitatea ca fiind unele dintre cele mai dorite mancaruri ale lumii.

 

Madalina Isar

Circuit Londra 

Hotel Hilton Docklands 4*- de la 539 euro/persoana, 5 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, insotitor roman de grup, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close