Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanță desprinsă din povești la Club Hotel Sera

Vacanță desprinsă din povești la Club Hotel Sera

Vacanță desprinsă din povești la Club Hotel Sera
14 Feb 2017   •   16:37
 Turcia este renumită pentru numărul foarte mare de resorturi moderne pe care le găzduiește. Pentru turiștii în căutarea sejururilor de lux, există câteva hoteluri care ies din tiparele obișnuite, unul dintre acestea este faimosul Club Hotel Sera aflat pe plaja Lara din Antalya.

Combinație armonioasă dintre lux și mediul înconjurător


Club Hotel Sera a fost realizat după modelul palatelor otomane. Resortul întins pe circa 40.000 de metri pătrați găzduiește zeci de arii de distracție, terenuri de sport, baruri, restaurante și un imens centru SPA cu băile tradiționale turcești care uimesc prin arhitectura tipic otomană, și priveliștile ce îți taie răsuflarea.

La Club Hotel Sera din Lara, luxul este la el acasă și vei simți asta pe pielea ta, mai ales când vei păși în complexul decorat cu grădini exotice, piscine nesfărșite și apartamente somptuoase care se întind pe o suprafață de până la 450 de metri pătrați.

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya


Deschis oficial în anul 1986, resortul Sera a fost renovat în 2007 și are un design care amintește de poveștile 1001 de nopți. Timp de 3 ani la rând, în 2012,2013 și 2014, Club Hotel Sera a câștigat la categoria ”Best Luxury Hotel”. Și tot în 2013 a ocupat primul loc la”World Luxury Spa Awards Country Winners”.

Atracția principală a acestui hotel este centrul SPA ce le permite vizitatorilor să pătrundă într-o lume a sultanilor, să se relaxeze la hammam și să profite de tratamentele cosmetice și faciale bazate pe concepte tradiționale, europene sau indiene.

Club Hotel Sera impresionează prin amalgamul de lux și detaliile arhitecturale care îl scot în evidență. Modernitate combinată armonios cu mediul înconjurător, poziția aproape de mare și peisajele pitorești fac din Club Hotel Sera unul dintre cele mai populare resorturi de pe coasta Mediteranei. Este căutat îndeosebi de turiștii care vor să descopere lumea opulentă a vechilor sultani, dar și de familiile cu copii care găsesc aici numeroase facilități de petrecere a timpului și o atmosferă de poveste.

 

De Mădălina Isar

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close