Antena 3 CNN Timp liber Turism Veste bună pentru turişti, înainte de vacanţe. Care sunt cele mai ieftine oraşe de vizitat

Veste bună pentru turişti, înainte de vacanţe. Care sunt cele mai ieftine oraşe de vizitat

Veste bună pentru turişti, înainte de vacanţe. Care sunt cele mai ieftine oraşe de vizitat
de O.P.    |    19 Iun 2014   •   08:17

Capitala Vietnamului, Hanoi, este orașul cel mai ieftin de vizitat în această vară, indică un studiu realizat de cunoscutul site de călătorii TripAdvisor, preluat marți de The Independent.

Două persoane vor plăti pentru o noapte în capitala Vietnamului 91.70 de lire sterline, precizează site-ul de călătorii. Prin comparație, Londra s-a impus drept cel mai scump oraș pentru turiști, devansând Oslo, cu 311,80 de lire pentru o noapte de cazare.

Studiul anual TripIndex Cities a comparat costul unei seri în oraș și al unei nopți de cazare în 48 de orașe turistice.

Pentru a determina ce locații ar putea fi considerate cele mai ieftine, studiul a calculat costurile tipice pentru două persoane care se bucură de un cocktail la un hotel de cinci stele, iau cina în oraș, folosesc de două ori taxiul și se cazează o noapte la un hotel de patru stele, între lunile iunie și august.

Primele zece orașe cele mai ieftine pentru a fi vizitate sunt Hanoi (Vietnam), Jakarta (Indonezia), Sharm el Sheikh (Egipt), Bangkok (Thailanda), Sofia (Bulgaria), Cape Town (Africa de Sud), Mumbai (India), Kuala Lumpur (Malaezia), Praga (Republica Cehă) și Budapesta (Ungaria).

×
Subiecte în articol: turism
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close