Antena 3 CNN Timp liber Turism Viziteaza Muzeul de masini clasice din Qawra, Malta

Viziteaza Muzeul de masini clasice din Qawra, Malta

Viziteaza Muzeul de masini clasice din Qawra, Malta
19 Aug 2014   •   18:10
In partea de nord a Maltei, foarte aproape de Bugibba si Golful St. Paul, te asteapta pitoreasca statiune balneara Qawra, unde marea si plaja reprezinta doar inceputul distractiei. Numeroasele facilitati de care se bucura turistii constau in localuri diverse, inclusiv baruri si cazinouri, si o gama larga de sporturi nautice.

In plus, la o promenada prin statiune vei da peste o gramada de alte atractii deosebite, cum ar fi turnurile construite de Cavalerii Ioaniti in anul 1637, dar si Muzeul de masini clasice.

3.000 de metri patrati cu autovehicule

Muzeul de masini clasice din Malta este un adevarat paradis pentru iubitorii de autovehicule, pentru copiii care se imagineaza deja la volan, precum si pentru cei care, chiar daca nu sunt experti intr-ale genului, nu pot ramane indiferenti la modelele superbe expuse.

In cadrul muzeului vei putea descoperi peste 100 de masini clasice si motociclete, toate in marime naturala, frumos lustruite si perfect ingrijite, precum si mii de modele de automobile, la o scara mai mica.

Visul frumos al unui entuziast


Carol Galea a visat la acest muzeu pe tot parcursul vietii si cand in sfarsit l-a realizat, nu s-a oprit aici, spre bucuria turistilor si a localnicilor. Masinile si motocicletele in marime naturala sunt cea mai importanta parte a muzeului, insa la fel de fascinante sunt si modelele mai mici si tonomatele muzicale vechi.

In plus, vizitarea singurului muzeu de automobile din Malta nu inseamna doar atat. Aici te poti relaxa la cafenea, poti merge la cinematograful care prezinta filme legate de masini sau industria de automobile, iar la magazinul de suveniruri poti achizitiona cadouri pentru cei dragi si amintiri ale acestei zile deosebite.

 

Geanina Ichim

Sejur Malta

Hotel Excelsior 5* - de la 599 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close