Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu după moartea jurnalistei

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu după moartea jurnalistei

Câinii Cristinei Țopescu, care au fost găsiți în casă după moartea jurnalistei, își caută o nouă familie.

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu după moartea jurnalistei
23 Feb 2020   •   16:16

Cățelușele Sissi și Bonnie au fost luate de la Asociația Aspa din București săptămâna trecută de o tânără care încearcă să le ajute să fie adoptate. Înainte de asta, însă, trec printr-un program care le va ajuta să se adapteze mai ușor în orice familie. 

"Și eu am câini și m-am gândit că dacă într-o zi mi s-ar întâmpla o nenorocire, mi-ar plăcea să știu că comunitatea sare și vină și ajută. Când rămâi impresionat de ceva, trebuie să și faci ceva", a spus tânăra. 

"Cățelele pe care le ținea Cristina aveau niște probleme comportamentale mai dificile. Sisi, de exemplu, are niște probleme de agresivitate cu unii căței. Bonnie a fost și ea salvată, probabil din lanț, iar până să ajung eu nu a reușit nimeni să pună mâna pe ea", a adăugat ea. 

Aduse la Sibiu timp de două săptămâni, cățelușele au urmat un program de reabilitare special conceput pentru patrupede, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, cele două cățelușe, care au temperamente total diferite, sunt gata să plece acasă cu oamenii lor. 

După ce se termină perioada de adaptabilitate, cățelușele vor putea fi adoptate. De preferat ar fi ca animalele să fie adoptate separat pentru că au firi complet diferite. Dacă nu își vor găsi stăpân, cățelușele se vor întoarce la București, la asociația care le-a preluat după moartea Cristinei Țopescu. 

×
Subiecte în articol: Cristina Topescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close