Antena 3 CNN Actualitate Directorul CFR Călători: Am dublat capacitatea trenurilor care circulă astăzi. E cea mai mare suplimentare decisă până acum

Directorul CFR Călători: Am dublat capacitatea trenurilor care circulă astăzi. E cea mai mare suplimentare decisă până acum

Trenurile CFR Călători au capacitatea dublată, a anunțat directorul Dan Costescu. Numărul vagoanelor a fost suplimentat cu încă 9, ajungând de la 78 la 87. Până la finalul zilei se va ajunge la aproape 7.500 de locuri pentru cele 10 trenuri suplimentate de pe Valea Prahovei. 

Directorul CFR Călători: Am dublat capacitatea trenurilor care circulă astăzi. E cea mai mare suplimentare decisă până acum
26 Ian 2020   •   15:40

Aceasta e cea mai mare suplimentare decisă de conducerea CFR Călători, a explicat Dan Costescu

"Am promis că vom pune călătorul în centrul deciziilor noastre, ne respectăm promisiunea încă din prima zi. Am promis mai multe trenuri, ne-am organizat. Vă așteptăm!”,  a spus directorul general CFR Călători.

CFR Călători a dublat capacitatea celor 10 trenuri care circulă astăzi, duminică, 26.01.2020, pe relația Brașov-București, în intervalul orar 11-24, având în vedere că multă lume a profitat de acest week-end prelungit pe Valea Prahovei.

"Oamenii chiar merg cu trenul, daca le oferi conditii si ii si informezi continuu!

In ultima ora am mai suplimentat cu inca 9 vagoane, de la 78 la 87. Estimam ca la sfarsitul zilei vom avea doar pentru cele 10 trenuri suplimentate de pe Valea Prahovei, aproape 7500 de locuri.

Este recordul ultimilor ani si un succes comercial pentru companie!

Cam asa aratau vagoanele din cele 10 trenuri Regio si Interregio alocate azi suplimentar pe Valea Prahovei, inainte de plecarea in cursa.
Speram sa nu arate mult diferit la sosirea in Bucuresti. Oricum, colegii le asteapta la destinatie ca sa le pregateasca pentru urmatoarele trenuri", a scris pe pagina sa de Facebook directorul CFR Călători, Dan Costescu. 

×
Subiecte în articol: CFR Calatori Dan Costescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close