Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu: Eliminăm toate vocile care se opun vaccinării! Tot mai puțin români vor să se imunizeze în România

Florin Cîțu: Eliminăm toate vocile care se opun vaccinării! Tot mai puțin români vor să se imunizeze în România

Datele oficiale arată că tot mai puțini români vor să se vaccineze anti-COVID 19. Un lucru grav, având în vedere că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 237 de decese, un număr record de la începutul pandemiei la noi în țară.

Florin Cîțu: Eliminăm toate vocile care se opun vaccinării! Tot mai puțin români vor să se imunizeze în România
Sursa foto: Facebook / Florin Cîțu
de Laura Dinu    |    21 Apr 2021   •   07:35

Premierul Florin Cîțu a avut ieri o reacție tranșantă și a anunțat că vocile anti-vaccinare trebuie eliminate. 

”Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva aceste campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează un efort al nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând”, a declarat Florin Cîțu. 

Analizele bărbatului de 47 ani, mort la o zi după vaccinarea cu AstraZeneca, arată prezenţa masivă a cheagurilor în numeroase organe

Antena 3 a obținut în exclusivitate raportul analizelor bărbatului de 47 de ani din Târgu-Jiu, mort la o zi după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca. Documentul arată că bărbatul avea cheaguri de sânge la nivelul mai multor organe.

Astfel, potrivit documentului, a fost constatată prezența cheagurilor la nivelul plămânilor, creierului, rinichilor, inimii şi intestinelor. 

Plămânii au fost cei mai afectați. Specialiștii suspectează că bărbatul suferea de o pneumonie severă.

Medicii de la Târgu Jiu susțin că nu sunt în măsură să spună dacă trombozele au fost provocate de AstraZeneca.

Cazul bărbatului mort la o zi după vaccinare: nu s-au prelevat probe pentru analiza toxicologică

Raportul de analiză a fost înaintat anchetatorilor, în vederea stabilirii eventualei relații de cauzalitate între deces şi vaccin.

De asemenea, documentul a fost înaintat şi Ministerului Sănătății.

Procurorii urmează să decidă ce alte probe mai pot fi prelevate în acest caz.

După decesul bărbatului nu au fost recoltate probe în vederea analizelor toxicologice şi acum acest lucru este prea târziu

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din Gorj, a murit în data de 28 februarie, la o zi după administrarea primei doze de vaccin AstraZeneca.

El nu avea afecțiuni preexistente şi primise serul din lotul ABV 2856, oprit de la utilizare în Italia, apoi şi în România.

Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, spunea luna trecută că nu a fost stabilită însă nicio legătură de cauzalitate între deces și vaccinarea bărbatului.

 "În total, în Gorj au fost vaccinați din acest lot 1.083 de oameni și nu au fost raportate niciun fel de reacții adverse. Bărbatul de 47 de ani a făcut infarct miocardic, a fost făcută necropsia. Nu există nicio legătură de cauzalitate între vaccin și deces", a fost declaraţia oficială, dată pe 12 martie.

Săptămâna trecută, coordonatorul campaniei de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță a avut o videoconferință cu șefii DSP în care le-a comunicat acestora ca are concluziile autopsiei, cu ultimele rezultate de laborator, și acestea arată ca nu exista legătura cu vaccinul AstraZeneca.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close