Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, anunț în alerta cu coronavirus: Avem un spațiu de 100 de persoane, pregătit pentru carantină

Gabriela Firea, anunț în alerta cu coronavirus: Avem un spațiu de 100 de persoane, pregătit pentru carantină

Gabriela Firea a vorbit despre pregătirile pe care Primăria Capitalei le-a luat cu privire la alerta de coronavirus. Primarul Capitalei susține că în momentul de față există un spațiu cu o capacitate de 100 de persoane, pentru cei care sunt suspecți de virusul ucigaș.

Gabriela Firea, anunț în alerta cu coronavirus: Avem un spațiu de 100 de persoane, pregătit pentru carantină
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
25 Feb 2020   •   17:46

”Guvernul a emis o ordonanță de urgență în acest caz prin care ministerul Sănătății și ministerul de Interne. Și primăria Capitalei va răspunde solicitărilor în conformitate cu legea. 

Până acum, am ținut legătura cu Raed Arafat. Ni s-a solicitat găsirea unui spațiu destul de mare pentru persoanele care s-ar putea să vină în izolare. Au fost două persoane fără simptome, care au ieșit din această izolare. Testul nu a ieșit pozitiv. La acea adresă mai sunt acum șase persoane. Capacitatea acestei clădiri este de 100 de persoane, sunt condiții optime. 

Dacă la solicitarea Ministerului Sănătății vom fi implicați în această misiune, vom găsi și alte clădiri care să corespundă unor circuite unde să se ducă un trai decent. Primarul e în orice localitate vicepreședintele comitetului de situații de urgență, el va primi dispoziție direct de la comitetul general de situații de urgență, nu poate dispune un primar închiderea unui oraș. Dincolo de mine, eu nu cred că trebuie să inducem starea de panică în rândul cetățenilor”, a declarat Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea coronavirus
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close