Antena 3 CNN Actualitate Educație Profesoară din Bihor a uitat camera deschisă într-o ședință online cu secretarul de stat al Ministerului Educației. Femeia s-a apucat de gătit

Profesoară din Bihor a uitat camera deschisă într-o ședință online cu secretarul de stat al Ministerului Educației. Femeia s-a apucat de gătit

Gafa unei profesoare din Bihor a devenit virală, după ce aceasta a uitat camera telefonului mobil deschisă din greșeală, în timpul unei ședinte online, cu secretarul de stat al Ministerului Educației.

Profesoară din Bihor a uitat camera deschisă într-o ședință online cu secretarul de stat al Ministerului Educației. Femeia s-a apucat de gătit
Sursa foto: Screenshot
de Ruxandra Rădulescu    |    21 Apr 2021   •   11:42

O profesoară din Bihor a făcut greșeala de a uita camera de la tefon deschisă, în timpul unei ședințe cu nimeni altul decât secretarul de stat al Ministerului Educației, Sorin Ion. Se pare că femeia a decis să se ocupe și de trebburile casnice, așa că aceasta și-a sprijinit telefonul de o cutie de smântână și a început să gătească. 

Profesoarea a început să curețe tacticos legumele, s-a delectat cu o țigară, apoi a dispărut câteva clipe din cadru. Femeia a realizat brusc gafa făcută și a închis rapid camera. 

Întâmplarea a devenit virala și a stârnit amuzamentul și simpatia internauților care i-au apreciat abilitațile de multitasking. 

Un politician din Filipine a întreținut relații intime cu secretara în fața colegilor

Pandemia a făcut ca toate evenimentele oficiale, inclusiv cele politice să se mute în mediul online. O situație cu adevarat scandaloasă este aceea a unui politicina din Filipine, pe nume Jesus Estil. 

Acesta a uitat camera deschisă după o întrunire a Consiliului Municipal din Fatima Dos Village, din regiunea Cavite și s-a dezlănțuit într-o sesiune de amor cu secretara sa, spre stupoarea colegilor săi care au asistat neputincioși la întreaga întâmplare. 

Ministrul Sporturilor din România și-a arătat chiloții în direct la TV

Una dintre cele mai amuzante întâmplări din mediul politic din România, este cea ministrului Sporturilor, Ionuț Stroe.

Acesta a apărut pe Skype îmbrăcat într-o cămașă în cadrul unei emisiuni televizate în direct, însă în momentul în care politicianul a scăpat telefonul, s-a văzut că acesta avea doar o pereche de boxeri. 

Ulterior, politicianul a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care preciza că, la momentul controversatei apariții, se afla într-o ținută sportivă.

 

×
Subiecte în articol: Ministerul Educației Bihor profesoara
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close