Antena 3 CNN Actualitate Magda Catone: "Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”

Magda Catone: "Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”

Actriţa Magda Catone a împărtăşit în emisiunea "De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3, plide şi cuvinte de înţelepciune despre credinţă, despre planul lui Dumnezeu şi etapele pe care omul le urmează până la conectarea cu divinul.

Magda Catone: "Toate fac parte din planul lui Dumnezeu”
de Claudia Popovici    |    24 Oct 2020   •   16:45

Magda Catone este de părere că suferinţa, privită dintr-o perspectivă constructivă, ne înnobilează. În cadrul emisiunii a prezentat povestea naşterii fiului ei Carol, despre care spune că l-a asteptat timp de 13 ani. Actriţa a precizat că această aşteptare a ajutat-o să realizeze că nu a avut grijă de darul lui Dumnezeu şi că timp de 13 ani a experimentat o penitenţă.

Am suferit şi am aşteptat dar nu m-am simţit părăsită de Dumnezeu

"Ceea ce primim noi de la Dumnezeu, neplăcut, piedicile,  este planul lui Dumnezeu şi felul în care reacţionăm noi este o pregătire sau o ocazie în care trebuie să dăm un examen", a spus actriţa Magda Catone.

Ce fac dacă astăzi cad? Te ridici- spune actriţa citând un duhovnic

"Mersul este de fapt lipsa echilibrului, o cădere, fiecare pas înseamnă o trecere în dezechilibru şi îl faci pe al doilea pas ca sa te echilibrezi şi tot aşa”, a mai spus Magda Catone.

Noi suntem doar purtători de suflet

„Suntem supuşi la 3 etape: naşterea, botezul care este o a doua naştere şi a trecerii dincolo.() Simt că mi-e bine atunci cand fac bine. Cand lucrurile pe care le caut sunt energii bune, lucruri bune, fapte bune, când dăruim, pentru a primi”, a mai spus Magda Catone în cadrul emisiunii "De-a viata ascunselea" realizată de Florentina Fântânaru.

×
Subiecte în articol: Magda Catone
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close