Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea povesteşte ce s-a întâmplat în SPATELE UŞILOR ÎNCHISE, la DNA: "Întâmplarea de astăzi m-a făcut mult mai PUTERNIC"

Mihai Gâdea povesteşte ce s-a întâmplat în SPATELE UŞILOR ÎNCHISE, la DNA: "Întâmplarea de astăzi m-a făcut mult mai PUTERNIC"

Mihai Gâdea povesteşte ce s-a întâmplat în SPATELE UŞILOR ÎNCHISE, la DNA: "Întâmplarea de astăzi m-a făcut mult mai PUTERNIC"
de O.P.    |    25 Iul 2013   •   21:57

Într-o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a povestit amănunţit ce s-a întâmplat în momentul în care a ajuns la sediul DNA.

"Am ajuns mai devreme la DNA, pentru a nu da naştere la speculaţii. Am fost introdus într-o cameră, unde am aşteptat vreme de 20 de minute. Stăteam în acea cameră şi mă uitam, observam. Iar la un moment dat am văzut pe perete un afiş cu DNA, unde spunea ceva frumos despre justiţie. Acolo, site-ul DNA - pna.ro - era şters cu pixul, iar în locul său era trecut "băsescu.ro".

După aceea a venit un procuror, care uitase să se prezinte, apoi mi s-a pus în faţă o Biblie şi m-a pus să jur că spun adevăraul. Am jurat. După mai multe momente de tensiune, am fost întrebat ce funcţie deţin la Antena 3 şi care este acţionariatul Antenei 3. Am fost întrebat care este relaţia mea cu Sorin Alexandrescu.

Sper ca ancheta care se face să fie una corectă. Aşa cum s-a văzut şi astăzi, eu am să mă lupt pentru ADEVĂR. Am să particip la anchete , dar sper din toată inima ca, în condiţiile în care, nu există elemente constitutive, cine face acest lucru să ştie că vom scoate totul la iveală".

MIHAI GÂDEA - DISCUŢIA CU PROCURORII, partea I




×
Subiecte în articol: DNA urmareste Antena3
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close