Antena 3 CNN Actualitate Pensionarii ies în stradă pe 1 octombrie: ''Nu ne-am înţeles cu ministrul Muncii. Ăsta e un abuz!''

Pensionarii ies în stradă pe 1 octombrie: ''Nu ne-am înţeles cu ministrul Muncii. Ăsta e un abuz!''

Acuzații grave ale organizațiilor de pensionari la adresa ministrului Muncii. Pensionarii o acuză de abuz pe Violeta Alexandru pentru că a sistat ajutoarele financiare acordate pensionarilor nevoiași cu ocazia sărbătoririi Zilei Persoanelor Vârstnice. Mai mult aceștia amenință cu ample acțiuni de protest, nemulțumiți fiind de faptul că Guvernul Orban nu a majorat punctul de pensie cu 40%.

Pensionarii ies în stradă pe 1 octombrie: ''Nu ne-am înţeles cu ministrul Muncii. Ăsta e un abuz!''
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    24 Sep 2020   •   21:45

''Nu ne-am înţeles cu ministrul Muncii. Nu vrea să respecte acestă lege care conţine printre altele includerea în bugetul Ministerului Muncii a unor sume care să fie folosite pentru acordarea de ajutoare financiare, aşa cum spune legea, pensionarilor aflaţi în dificultate.

Aproape 20 de ani s-a procedat în acest mod, până în acest an când doamna ministru Violeta a hotărât să nu respecte această lege. Ăsta este un abuz al doamnei ministru, dar nu e singurul'', spune un reprezentant al organizaţiei pensionarilor.

''Cele trei probleme constituie obiectivele principale ale noastre, ale pensionarilor din România la protestul care va avea loc în 1 octombrie 2020. În loc ca pensionarii să poată să sărbătorească ziua aceasta importantă pentru ei în nişte condiţii corespunzătoare vieţii şi sănătăţii lor, ei sunt nevoiţi să iasă în stradă'', spune un alt pensionar.

×
Subiecte în articol: pensionari protest
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close