Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la accidentul cetăţeanului olandez suspectat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa

Primele imagini de la accidentul cetăţeanului olandez suspectat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa

Primele imagini de la accidentul cetăţeanului olandez suspectat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa
de S.T.    |    23 Sep 2019   •   18:41

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dâmboviţa a murit în Olanda în urma unui accident rutier.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, afirma luni că cetăţeanul olandez, principalul suspect în cazul uciderii fetiţei, era cunoscut în ţara sa cu infracţiuni de natură sexuală şi violenţă.

„Am luat legătura chiar în seara zilei de sâmbătă spre duminică cu omologii olandezi, ne-au confirmat că este cunoscut cu infracţiuni la viaţă sexuală, violenţă şi conducere sub influenţa alcoolului”, declara Liviu Vasilescu la sediul IGPR.

El a povestit că vineri seară, în urma sesizării fratelui victimei, au fost luate măsurile de căutare şi de investigare a cazului de către poliţişti.

Șeful Poliției Române, despre cazul fetiței din Dâmbovița ucisă şi abandonată pe câmp: „Poliția își face datoria. Am făcut tot ce am putut”

Parchetul General anunţa că a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, care a dispărut vineri după ce a plecat de la şcoală şi a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp din apropierea localităţii.

×
Subiecte în articol: seful politiei romane Dambovita
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close