Antena 3 CNN Actualitate Locale Tineri din Târgovişte, filmaţi în timp ce fac slalom cu trotinetele printre maşini

Tineri din Târgovişte, filmaţi în timp ce fac slalom cu trotinetele printre maşini

Teribilism cu trotinetele electrice în Târgoviște. Mai mulți puști au fost filmați în timp ce intrau cu trotinetele în gard sau făceau slalom printre maşinile care circulau pe şosea.

Tineri din Târgovişte, filmaţi în timp ce fac slalom cu trotinetele printre maşini
Sursa foto: TikTok
de Robert Slãmnoiu    |    12 Mai 2021   •   12:03

Unii s-au folosit chiar de mașini pentru a fi trași, în timp ce un altul filma cu telefonul pentru a posta ulterior imaginile pe TikTok. Din nefericire pentru ei, imaginile au ajuns şi la Poliţie.

Într-unul din clipuril postate pe TikTok, un tânâr s-a agățat de mașina prietenilor în timp ce circula pe trotinetă. Fără să conștientizeze vreo secundă că își pune viața în pericol.

Altădată, el și prietenii devin regii șoselei. Circulă noaptea fără să respecte nicio regulă.

Imaginile au ajuns și la polițiști. Aceștia fac verificări pentru a-i identifica pe puști și a-i trage la răspundere. De altfel, n-ar fi prima dată când au de-a face cu oamenii legii.

Într-un alt filmuleț, tinerii se laudă că dau foc amenzii primite de la un echipaj de jandarmerie.

Municipiul Târgoviște a intrat pe lista orașelor din România în care este funcțional serviciul de închiriere trotinete electrice în luna martie. 220 de trotinetele stau la dispoziţia târgoviștenilor pentru a se deplasa prin oraş, într-un mod rapid, uşor şi sustenabil.

Trotinetele sunt disponibile în 30 de puncte.Trotinetele ating o viteză maximă de 25 km/h şi pot fi închiriate cu 0,60 lei/minut.

Fiecare trotinetă este dotată cu GPS şi pot fi localizate imediat, iar plata pentru închiriere se face printr-un cont bancar, folosind cardul, astfel că tinerii teribiliști ar putea fi ușor de identificat.

×
Subiecte în articol: Targoviste
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close