Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Ludovic Orban, prima reacție după ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD câștigător al alegerilor parlamentare

Ludovic Orban, prima reacție după ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD câștigător al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reacție după ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD câștigător al alegerilor parlamentare 2020.

Ludovic Orban, prima reacție după ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD câștigător al alegerilor parlamentare
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    06 Dec 2020   •   21:10

"Rezultatul alegerilor îl vom cunoaște după finalizarea procesului de numărare a voturilor. Având în vedere că în cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile exprimate între 19.30 și 21.00, nu sunt cuprinse voturile extrem de numeroase exprimate în diaspora și care continuă să se exprime în diaspora, luând în considerare marja de eroare și  mai ales toate evaluările pe care le-am făcut (....) sunt încrezător în capacitatea PNL de a construi o majoritate alături de forțele democratice pentru formarea unui guvern în termen cât mai scurt", a spus Ludovic Orban.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Singurul exit poll din România va fi prezentat la ora 21.00 pe Antena 3 şi pe site-ul antena3.ro. La Antena 3 afli cine sunt câştigătorii alegerilor.

Antena 3 a comandat singurul exit-poll din ţară, realizat de CURS-Avangarde, iar rezultatele arătate de acesta le veţi putea vedea doar urmărind postul nostru de televiziune.

Primele rezultate exit poll la alegerile parlamentare 2020:

1. PSD - 30,5%

2. PNL - 29%

3. USR-PLUS - 15,9%

4. UDMR 5,7%

5. AUR - 5,2%

6. PRO România - 5%

7. PMP - 5%

8. PER - 1,1%

9. PPU-SL - 1,1%

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close