Antena 3 CNN Coronavirus Româncă însărcinată, în comă după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Nu este doar o răceală! O să vedeți că există!'

Româncă însărcinată, în comă după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Nu este doar o răceală! O să vedeți că există!'

O româncă stabilită la Londra a trecut printr-un adevărat coșmar după ce a fost infectată cu temutul coronavirus. Femeia era însărcinată când a fost testată cu coronavirus. Apoi starea ei s-a agravat iar medicii i-au făcut cezariană.

Româncă însărcinată, în comă după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Nu este doar o răceală! O să vedeți că există!'
de Laura Dinu    |    24 Iun 2020   •   09:40

Andreea Tudose a stat o săptămână în comă și abia după ce s-a trezit și-a văzut pentru prima dată copilul.

”N-am mai crezut în el și am zis că: dă-l în colo că nu se ia așa ușor”, povestește ea.

Tânăra româncă avea să simtă însă pe propria piele ce înseamnă COVID-19. A fost diagnosticată în timp ce era însărcinată în peste 8 luni. Pentru că starea ei se agrava, medicii au decis să îi facă de urgență cezariană. Pentru Andreea, coșmarul abia începuse. 

”Eram în comă. L-au trezit pe Dănuț, pe soțul meu, la 7.30 dimineața și i-au zis că este tătic și că soția lui are 50 - 50% șanse. Au urmat niște zile în care nu au știut de mine. Pentru că eram intubată și nu știau dacă o să trăiesc sau nu”.

Femeia a stat în comă o săptămână și abia după ce s-a trezit și-a putut vedea fetița care a fost testată negativ. De pe patul de spital, Andreea a ținut un jurnal video în care a povestit cum s-a luptat să supraviețuiască temutului virus. Ea a făcut apel ca oamenii care nu cred în acest virus, să nu mai ignore pericolul.

”Este groaznic COVID-ul. Nu este doar o răceală, fraților! O să vedeți că există! Nu e adevărat că nu există. Și poți avea forme foarte grave!”

Tânăra s-a infectat cu noul coronavirus la o petrecere. 

 

×
Subiecte în articol: romanca coronavirus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close