Antena 3 CNN Externe Așa ar putea arăta viitorul: doar cei vaccinați au avut voie la primul concert în aer liber din Tel Aviv, de la începutul pandemiei

Așa ar putea arăta viitorul: doar cei vaccinați au avut voie la primul concert în aer liber din Tel Aviv, de la începutul pandemiei

Primăria din Tel Aviv a organizat, vineri, primul concert în aer liber de la începutul pandemiei iar evenimentul a arătat că, din perspectiva autorităților acestei țări, viitorul este strict și plin de restricții pentru cei care nu fac dovada că s-au vaccinat.

Așa ar putea arăta viitorul: doar cei vaccinați au avut voie la primul concert în aer liber din Tel Aviv, de la începutul pandemiei
Sursa foto: facebook/ivri.lider.official
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2021   •   21:56

Câteva sute de persoane vaccinate împotriva coronavirusului au participat la concertul desfășurat pe stadionului de fotbal Bloomfield.

"Întrucât majoritatea populației noastre este deja vaccinată, după un an de COVID, putem să ne deschidem activitățile culturale și de divertisment", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei din Tel Aviv, arătând că acesta este primul dintr-o serie de concerte.

Dansând și purtând măști de protecție, cei aproximativ jur de 500 de spectatori au urmărit presatația unui interpret pop în vogă în Israel, Ivri Lider, relatează presa internațională.

וואוווו איזה כיף לחזור לבמה. וכמה כבוד לפתוח את איצטדיון בלומפילד המחודש ולעשות בו את ההופעה הראשונה... ?? עיריית תל-אביב-יפו דיגיתֵלל

Publicată de ‎Ivri Lider - עברי לידר‎ pe Vineri, 5 martie 2021

La concert, doar cu certificat doveditor pentru prima doză și rapel

"Este cu adevărat grozav. Sper că acesta este începutul unei perioade în care vom putea reveni la viața noastră reală", a spus o participantă la eveniment, conform sursei citate.

Spectatorilor li s-a permis accesul pe stadion doar în baza unui certificat de la Ministerul israelian al Sănătății, document care atestă că titularul a primit ambele doze de vaccin Pfizer - BioNTech.

Mai mult de jumătate din populația statului Israel a primit cel puțin primă doză de vaccin coronavirus. Populația acestei țări însumează 8,8 milioane de persoane.

În Israel, accesul la evenimente culturale, în săli de sport și în hoteluri este permis în prezent doar persoanelor cu certificat de vaccinare.

Autoritățile israeliene au raportat circa 800.000 de persoane infectate cu COVID de la începutul pandemiei. Dintre acestea, circa 6.000 au murit.

×
Subiecte în articol: Ivri Lider certificat de vaccinare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close