Antena 3 CNN Horoscop 16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au o zi dificilă, Scorpionii au parte de surprize neplăcute

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au o zi dificilă, Scorpionii au parte de surprize neplăcute

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Isteţime şi creativitate mai ales în prima parte a zilei, când e bine să ne întâlnim şi să discutăm, pentru că se rezolvă multe lucruri.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au o zi dificilă, Scorpionii au parte de surprize neplăcute
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2021   •   08:11

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Au verv, ştiu să convingă şi pot vinde. Ce au de vândut e bine să facă până la ora 14. După-amiaza, dificultăţi financiare.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii sunt foarte atenţi la argumentele celorlaţi, ştiu să asculte şi e foarte bine, pentru că după-amiaza pot veni ei cu nişte argumente sau îşi schimbă gândurile, atitudinea, opinia despre diverse persoane şi situaţii.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, prima parte a zilei e valoroasă mai ales din punct de vedere social, sunt fermecători şi discută cu uşurinţă, iar după-amiaza îşi schimbă dispoziţia sau află anumite lucruri şi trebuie să stea să analizeze.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, lucruri mari se pot rezolva azi, vin nişte acte importante. Sunt surprinşi însă de dispoziţiile unor persoane din anturajul lor spre seară.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au autoritate, sunt voluntari, aşteaptă o veste şi în funcţie de ea, iau apoi o hotărâre şi pot surprinde pe cei din jur.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare este o după-amiază dificilă, mai ales dacă primesc nişte veşti pe cale oficială, ce vizează banii. Au nevoie de un specialist să se consulte cu el şi să găsească remedii.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, prima parte a zilei e bună şi întâlnirile ar fi bine să aibă loc până la ora 16. După-amiaza, pierd nişte bani sau din cauza partenerului de viaţă sunt nevoie să scoată nişte bani din buzunar.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, multă muncă şi foarte isteaţă, soluţii care se găsesc şi se aplică imediat. După ora 14, pot exista nişte surprize pentru care nu sunt pregătiţi, din partea unui colaborator sau partener de viaţă.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua aduce un tonus bun în prima parte a zilei, după-amiaza, atenţie la sănătate. Fără imprudenţe, fără excese şi atenţie şi la volan.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii pot avea o zi delicată, pentru că sunt nevoiţi să scoată nişte bani din buzunar sau apare o situaţie în care trebuie să se implice cu totul şi să cheltuiască timp, energie şi bani.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii primesc veşti din familie care îi tulbură. Poate din această cauză, sunt necesare nişte cheltuieli sau un drum pe care trebuie să-l facă.

16 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, după-amiaza este mai delicată şi din cauza unor persoane pe care nu au cum să le ajute. Poate apărea o pagubă la alţii şi care îi afectează pe Peşti.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close