Antena 3 CNN Life Sport şi dietă de vacanţă cu Carmen Fit! Cum să nu te îngraşi în concediu

Sport şi dietă de vacanţă cu Carmen Fit! Cum să nu te îngraşi în concediu

Sport sau dietă în vacanţă. Concepte care nu prea se împacă, dar totuşi se poate. Mai ales atunci când îndrumătoare este celebra Carmen Fit. Vedeţi imediat tot ce trebuie să faceţi.

Sport şi dietă de vacanţă cu Carmen Fit! Cum să nu te îngraşi în concediu
de Iulia Gorgorin    |    12 Aug 2020   •   06:00

Când te vezi în costum de baie vrei să arăţi tot mai bine, nu? Eu aşa zic. Şi dacă suntem la munte şi nu avem costum de baie? Ei bine, atunci intervine Carmen, care insistă să nu uiţi de planul tău alimentar.

''Toată lumea mă întreabă "ce mă fac în vacanţă?" Păi nu faci nimic, încerci cât de cât să păstrezi mesele. Dacă eu ţi-am dat cartofi cu peşte, găseşti în orice restaurant. Eu întotdeauna rog "vă rog să îmi faceţi nişte cartofi fierţi", pun eu ulei singură'', spune Carmen Fit, antrenoare de fitness.

Carmen Fit spune că este foarte important să avem trei mese şi două gustări

Dacă am sărit micul dejun, deja suntem pe un deficit caloric foarte mare şi nu este nici sănătos, nici ok pentru corpul nostru.

Iată un exemplu de plan alimentar pentru o zi întreagă.

De exemplu, la micul dejun două ouă, roşii şi nişte pâine. La gustare un fruct. Acum, depinde şi câte kilograme ai şi cantităţile diferă de la persoană la persoană. Poţi să mănânci un peşte cu legume, o mână de migdale îţi iei pe plajă şi seara o salată cu brânză.

Iar din când în când, în meniu, se poate strecura şi câte o mică... plăcere.

Carmen Fit ne sfătuieşte să găsim un echilibru în alimentaţie în timpul vacanţei

  Să nu mâncăm junk food în fiecare zi, să nu mâncăm cartofi prăjiţi şi îngheţată. Chiar dacă suntem în vacanţă asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc!

 Însă, după ce ţi-ai satisfăcut poftele, urmează un antrenament. Carmen recomandă să faci sport măcar trei zile pe săptămână.

Oricine îşi găseşte 20-30 de minute să facă un antrenament oriunde ar fi. Eu, de exemplu, am fost la mare şi am făcut antrenamentele pe terasă. Poţi face pe plajă, faci o alergare, deci nu există nicio scuză să nu faci.

Eu, de exemplu, mă antrenez cel mai bine în vacanţă pentru că sunt odihnită şi pot să îmi fac antrenamentele în linişte'', spune Carmen Fit.

Pentru antrenament nu ai nevoie de niciun accesoriu, o pereche de pantaloni scurţi şi o bustieră sunt suficiente.

Continuarea interviului, în materialul video de mai sus!

×
Subiecte în articol: carmen fit concediu dieta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close