Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a promis că găsește soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la cursurile online. Nimic concret până acum

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a promis că găsește soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la cursurile online. Nimic concret până acum

Guvernul PNL a promis că va găsi soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la cursurile online, însă nu s-a întâmplat acest lucru nici până acum, când suntem aproape de ridicarea stării de urgență, a atras atenția președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a promis că găsește soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la cursurile online. Nimic concret până acum
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
08 Mai 2020   •   14:00

"ÎN ROMÂNIA – ÎNVĂȚĂMÂNTUL ESTE GRATUIT!

Când au închis școlile, Guvernul PNL a promis că va găsi soluții pentru ca toți copiii să aibă acces la cursurile online. ”Vom face”, ”vom asigura”, ”vom analiza”.

Acum, după două luni de zile și aproape de ridicarea stării de urgență, timp în care învățământul s-a desfășurat on line în România, Guvernul anunță ”triumfalist” că ne aflăm în același punct: ”o să facem”, ”o să analizăm”, ”o să asigurăm”.

Adică NIMIC! Nimic concret pentru a garanta accesul tuturor elevilor la educație, inclusiv a celor 250.000 de copii, de care au aflat abia acum că nu își permit să cumpere tablete sau laptopuri!

Ca în toate domeniile afectate, Guvernul PNL s-a spălat pe mâni! A așteptat, din nou, ca autoritățile locale să rezolve situația, iar ei să se laude apoi pe televizoare cu munca lor la ceas de maximă audiență. La fel cum au făcut-o și în starea de urgență! Primarii și președinții de CJ au dus greul acestei pandemii. NU Guvernul! Au cheltuit peste 500 de milioane de lei pentru spitale, pentru echipamente de protecție, pentru achiziția de aparatură.

Guvernul, prin Ministerul Educației, trebuie să facă urgent ce a promis! Să asigure tuturor copiilor accesul GRATUIT la educație! Copiii nu au culoare politică!", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close