Antena 3 CNN Politică PSD: Noi credem că cel mai mare ”răspândac” al virusului este chiar Orban. Prin incompetența cu care a gestionat pandemia

PSD: Noi credem că cel mai mare ”răspândac” al virusului este chiar Orban. Prin incompetența cu care a gestionat pandemia

Partidul Social Democrat a taxat, luni, declarația lui Ludovic Orban conform căreia adolescenții ar fi cei care ar răspandi virusul COVID-19. Orban i-a numit pe tineri "răspândaci".

PSD: Noi credem că cel mai mare ”răspândac” al virusului este chiar Orban. Prin incompetența cu care a gestionat pandemia
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    09 Noi 2020   •   19:46

Într-o postare făcută luni pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat, Premierul Orban este dur criticat după ce a declarat duminică seară, la un post de televiziune, că adolescenţii sunt "răspândaci" de virus. Mesajul era însoțit și de un clip video cu declarația Premierului de duminică.

"Ești adolescent? Orban spune că ești ”răspândac”. 
Noi credem că cel mai mare ”răspândac” al virusului este chiar Orban. Prin incompetența cu care a gestionat pandemia!" este mesajul publicat de PSD.

Ludovic Orban: Adolescenții sunt „răspândaci” de virus

Prim-ministrul Ludovic Orban a spus duminică seară, la un post de televiziune, că adolescentii răspândesc intens coronavirusul pentru că nu dezvoltă forme grave, nu au simptome vizibile, dar transmit virusul mai departe. 

"La şcoală nu se infectează, dar se infectează în alte locuri. Când nu sunt sub supravegherea părinţilor, bunicilor sau a profesorilor (...).

Adolescenţii sunt, cum să zic, sunt 'răspândaci' de virus, pentru că ei nu dezvoltă forme grave, marea majoritate sunt asimptomatici, nu prezintă simptome vizibile, cu toate astea ei transmit virusul. Şi nenorocirea este că primii către care transmit virusul sunt părinţii, bunicii, care pot fi afectaţi într-o măsură foarte mare", a spus premierul Orban.

×
Subiecte în articol: Partidul Social Democrat Ludovic Orban
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close