Antena 3 CNN Ziua Națională Imnul Statelor Unite ale Americii, interpretat de cei mai cunoscuţi artişti ai lumii

Imnul Statelor Unite ale Americii, interpretat de cei mai cunoscuţi artişti ai lumii

Interpretarea imnului Statelor Unite este o onoare şi totodată o provocare pe care orice artist american. Câţiva dintre ei au intrat în istorie pentru emoţia transmisă în timpul interpretării melodiei "The Star Spangled Banner".

Imnul Statelor Unite ale Americii, interpretat de cei mai cunoscuţi artişti ai lumii
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2022   •   10:34

La inaugurarea preşedinţiei lui Joe Biden, în 2021, Lady Gaga a surprins atât prin voce cât şi prin ţinuta extravagantă.

La câțiva ani după incredibilul ei succes din "Dreamgirls", Jennifer Hudson a oferit o interpretare absolut uluitoare a imnului la finala Superbowl din 2009.

Nimic nu se compară cu vocea puternică a lui Beyonce pentru deschiderea unui eveniment precum inaugurarea mandatului unui preşedinte.

În 2017, jurnaliştii de peste ocean au spus că vocea ei este atât de veselă, încât nu poți să nu te simți puțin patriot.

Beyonce a furat inimile tuturor la inaugurarea mandatului lui Barack Obama.

În istoria interpretărilor imnului național în deschiderea Superbowl-ului, puține au depășit spectaculoasa interpretare a lui Whitney Houston din 1991.

Prestația ei a venit într-un moment deosebit de tensionat, imediat după debutul războiului din Golful Persic.

Interpretarea fost lansată ca single și relansată după atacurile din 11 septembrie. Houston, care a făcut multă muncă umanitară în timpul vieţii, a donat toate încasările către organizații de caritate.

Billy Joel este unul dintre singurii doi artiști – celălalt fiind cântărețul R&B Aaron Neville – care as interpretat de două ori imnul național la Super Bowl.

În 2017, artistul a cântat The Starspangled Banner în ploaie.
 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close