Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj obţine in extremis o remiză pe teren propriu în faţa Oţelului

U Cluj obţine in extremis o remiză pe teren propriu în faţa Oţelului

U Cluj obţine in extremis o remiză pe teren propriu în faţa Oţelului
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    27 Noi 2011   •   18:42

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, gazdele evitând un eşec în faţa campioanei garaţie golului marcat în minutele de prelungire de Tony, care a anulat avantajul luat de echipa lui Dorinel Munteanu după penaltyul transformat de Iorga în prima repriză.

 
În urma acestui rezultat, clujenii urcă pe locul 4 în Liga I, cu 26 de puncte, în timp ce gălăţenii trec peste FC Vaslui şi Astra şi ajung până pe poziţia a 7-a, la egalitate de puncte cu Steaua şi Pandurii, câte 25.
 
Prima fază importantă a partidei de la Cluj a adus şi dechiderea scorului. În minutul 14, Paraschiv a fost faultat în careu de Păcurar, iar Iorga a transformat fără probleme pentru a-i aduce în avantaj pe campioni. Replica gazdelor nu s-a lăsat aşteptată, dar Pele şi Păcurar au irosit două bune ocazii.
 
Echipa lui Ionuţ Badea a cerut şi ea penalty, la o cădere în careu a lui Boştină, înainte ca Pele să rateze o altă situaţie favorabilă. Mai mult decât atât, oaspeţii îşi puteau dubla avantajul chiar înainte de pauză, dar şutul său din zece metri s-a dus peste poartă.
 
Repriza a doua a fost în cea mai mare parte un monolog al gazdelor, care au căutat cu disperare egalarea. Machado a lovit bara, în minutul 59, iar Tony şi Adrian Cristea au beneficiat de alte oportunităţi importante, dar finalizările lor au lăsat de dorit, iar Brăneţ a scăpat fără mari emoţii.
 
Totuşi, cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Tony, cu zece minute înainte de final, când lobul său a trecut puţin peste, însă atacantul Universităţii s-a revanşat în prelungiri când a marcat golul care a salvat un punct pentru clujeni.
 
U Cluj: Matache - Unguruşan, Pele, Szukala, Grecu - Păcurar (Morar 79), Boştină, Marinescu - Machado (Grozav 72), Tony, A. Cristea
 
Oţelul: Brăneţ - Râpă, Sg. Costin, Sârghi, Sălăgeanu (Antal 33) - Filip, Neagu (Punosevac 78), Giurgiu, L. Iorga, S. Ilie - Paraschiv (Pena 34).
 

×
Subiecte în articol: Universitatea Cluj Oţelul Galaţi Liga I
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close