Antena 3 CNN Actualitate Adevăruri de viață. Medicul Monica Pop, despre lupta ei cu cancerul

Adevăruri de viață. Medicul Monica Pop, despre lupta ei cu cancerul

Adevăruri de viață. Medicul Monica Pop, despre lupta ei cu cancerul
03 Dec 2017   •   17:31

Medicul Monica Pop a fost invitata Danei Grecu la prima ediție a noii sale emisiuni, "Adevăruri de viață", care a debutat duminică la Antena 3.

Monica Pop a povestit cum a decurs lupta ei cu moartea după ce a fost diagnosticată cu cancer.

"Prima dată m-am luptat cu moartea mea și pe urmă cu a celorlalți. Îmi aduc aminte că după prima intervenție chirurgicală (au fost trei - și acuma e totul în regulă, atunci nu a fost) a venit domnul profesor Lascăr în vizită la reanimare să mă vadă și a spus numai dvs. puteați scăpa din așa ceva. Eu nu mi-am dat seama că a fost chiar așa de grav și în momentul în care am aflat diagnosticul a fost un moment... Colegul meu care m-a operat nu mi-a spus. Nu a avut curajul să-mi spună. Eram colegi, ne cunoaștem de atâta vreme. Nu mi-a spus și am văzut în biletul de externare că e un cancer de colon", a dezvăluit Monica Pop.

Medicul a mărturisit că inițial a fost convinsă ca e așa, după care a început să se îndoiască. Vestea care a căzut ca un trăznet a fost când medicul care a operat-o i-a spus că a făcut tot ce a ținut de el, dar că va trebui să o vadă și un oncolog.

"Acela a fost momentul îngrozitor. Până atunci nu am realizat - a zis oncolog. Și am spus că nu vreau să merg. A fost așa o prostie în capul meu. Am refuzat să merg, să mă tratez"

Monica Pop a spus că cea care a convins-o să facă tratamentul a fost fiica sa. Mai exact, lacrimile pe care le-a văzut șiroind pe chipul acesteia.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close