Antena 3 CNN Actualitate Apelul disperat al unei victime de la Colectiv: ”Dați-le marilor arși de la Crevedia șansa pe care ne-ați refuzat-o nouă. Transferați-i acum!”

Apelul disperat al unei victime de la Colectiv: ”Dați-le marilor arși de la Crevedia șansa pe care ne-ați refuzat-o nouă. Transferați-i acum!”

”Nu îi lăsați și pe ei să moară, ca să ascundeți neputințele sistemului medical, devastat de corupție, și ca să vă protejați funcțiile. Transferați-i în străinătate acum”, este mesajul disperat al unei victime din Colectiv cu privire la explozia de la Crevedia.  

Apelul disperat al unei victime de la Colectiv: ”Dați-le marilor arși de la Crevedia șansa pe care ne-ați refuzat-o nouă. Transferați-i acum!”
Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Aug 2023   •   13:12

Alexandra Furnea precizează că nici acum, la opt ani de la tragedia din Colectiv, statul român nu are resursele necesare pentru a se ocupa de marii arși.

„Să nu credeți vreo clipă că acum avem tot ce ne trebuie. Nu avem. Spitalele tot nepregătite sunt, iar nosocomialele continuă să ucidă. Dragi autorități, stimați miniștri, dați-le marilor arși de la Crevedia șansa pe care ne-ați refuzat-o nouă.

Nu îi lăsați și pe ei să moară, ca să ascundeți neputințele sistemului medical, devastat de corupție, și ca să vă protejați funcțiile.

Transferați-i în străinătate acum, nu peste o săptămână. Cerșiți, dacă este necesar, locuri. Implorați-i să ne primească răniții. Dovediți că România a învățat ceva din Colectiv”, a scris Alexandra Furnea pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close