Antena 3 CNN Actualitate Audieri cruciale în cazul fetei omorâte în bătaie și incendiate într-o valiză pe un câmp din Ghimpați

Audieri cruciale în cazul fetei omorâte în bătaie și incendiate într-o valiză pe un câmp din Ghimpați

Audieri cruciale, astăzi, în cazul fetei omorâte în bătaie și incendiate într-o valiză pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu. Anchetatorii i-au chemat pentru declarații pe toți șoferii care au trecut prin zonă, în noaptea crimei.

Audieri cruciale în cazul fetei omorâte în bătaie și incendiate într-o valiză pe un câmp din Ghimpați
Sursa foto: Portret-robot Poliția Română
de Alin Tarnovschi    |    04 Noi 2020   •   13:40

Polițiștii și procurorii care anchetează crima oribilă comisă în noaptea de vineri spre sâmbătă (30 octombrie 2020) i-au chemat, astăzi, la audieri, pe toți șoferii filmați de camerele de supraveghere din zona în care a fost găsită tânăra ucisă, în intervalul în care ar fi putut fi comisă crima.

Locul în care a fost găsită valiza în care se afla fata ucisă se află la câțiva metri de DN 6, o șosea intens circulată.

În zonă, oprirea mașinilor este interziă, iar șoseaua este foarte îngustă, motiv pentru care, un șofer care vrea totuși să oprească, nu poate scoate mașina în întregime de pe carosabil.

Astfel, mașina cu care criminalul a transportat-o pe tânără în valiză ar fi putut fi observată de ceilalți șoferi care au trecut prin zonă în acel moment, mai ales că, în cazul unor mașini mai mari, aceștia ar fi fost nevoiți chiar să oprească în spatele mașinii pentru a o depăși, dacă de pe contrasens ar fi venit un alt autovehicul.

Până în prezent, anchetatorii au realizat portretul-robot al tinerei ucise și au prelevat probe ADN pentru a reuși să o identifice.

Portretul robot al femeii ucise. Amănuntul şocant referitor la dentiţia victimei

Potrivit anchetatorilor, victima este o tânără cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, o înălțime de 1,60 - 1,65 m, greutatea de 50-55 kilograme.

De asemenea, tânăra avea părul șaten, drept, de lungime medie, urechi mici și depărtate și dinți într-o stare bună, fără carii, însă cu incisivul din dreapta-sus lipsă.

Tânăra nu avea cicatrici sau tatuaje și avea mărimea 35-36 la încălțăminte.

Ucisă, legată cu sârmă la mâini, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp din Ghimpați

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Un șofer de TIR care circula pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a sunat la 112 și a anunțat un incendiu, despre care a crezut inițial că este de vegetație.

După ce a coborât din mașină, bărbatul a realizat că, de fapt, ardea o valiză din care ieșea un picior de om. Alte mașini au oprit lângă TIR, iar șoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

La autopsie, medicii legiști au stabilit că tânăra a murit înainte de a fi incendiată, din cauza unei hemoragii interne ca urmare a unor lovituri puternice.

Astfel, aceasta avea mai multe coaste rupte, precum și sternul, dar și câteva lovituri la cap.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close