Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care și-a incendiat mătușa, într-o scară de bloc din București, arestat preventiv pentru 30 de zile. Premeditase crima

Bărbatul care și-a incendiat mătușa, într-o scară de bloc din București, arestat preventiv pentru 30 de zile. Premeditase crima

Incendiatorul din Sectorul 6 a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului calificat, săvârșit cu premeditare și prin cruzimi.

Bărbatul care și-a incendiat mătușa, într-o scară de bloc din București, arestat preventiv pentru 30 de zile. Premeditase crima
Sursa foto: hepta
de Ioana Mircea    |    07 Noi 2023   •   15:07

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a informat, astăzi, că procurorii care se ocupă de cazul tânărului de 33 de ani ce i-a dat foc mătușii sale în scara unui bloc din Sectorul 6, au pus ieri în mișcare acțiunea penală împotriva sa. 

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului calificat, săvârșit cu premeditare și prin cruzimi.

"Având în vedere că inculpatul a incendiat victima cât timp aceasta încă era în viață, procurorii au apreciat că omorul a fost săvârșit prin cruzimi. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", a precizat în cadrul unui comunicat Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Citește și: Tatăl tânărului care și-a incendiat mătușa în București ar fi împușcat un om pentru Gigi Becali

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

×
Subiecte în articol: incendiere București arest preventiv
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close