Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit în Salina Slănic Prahova. Trupul a fost recuperat de salvamontiști

Un bărbat a murit în Salina Slănic Prahova. Trupul a fost recuperat de salvamontiști

Un bărbat în vârstă de 53 de ani și-a pierdut viața în Salina Slănic Prahova. Trupul său neînsuflețit a fost scos afară de salvamontiști.

Un bărbat a murit în Salina Slănic Prahova. Trupul a fost recuperat de salvamontiști
Sursa foto: Facebook | Teodora Brat
de Ioana Mircea    |    19 Mar 2024   •   17:35

Un muncitor a murit, astăzi, în incinta Salinei Slănic din judeţul Prahova. Din cauza faptul că bărbatul și-a pierdut viața în partea superioară a minei, unde accesul este foarte dificil şi se face o scară foarte îngustă, trupul neînsufleţit a fost coborât au ajutorul salvamontiştilor, pe o targă.

Salvamontiștii din cadrul Salvamont Prahova au raportat că au fost chemați să intervină într-o situație de urgență la salina Slănic, pentru a evacua un lucrător care a suferit un stop cardio-respirator și a decedat în urma acestuia.

„Deoarece nu exista altă modalitate de evacuare, iar accesul în partea superioară a salinei este extrem de restricționat, s-a decis să se folosească targa UT-2000 pentru coborârea victimei de la o înălțime de peste 70 de metri”, au transmis oficialii Salvamont Prahova.

Surse locale au confirmat că muncitorul decedat avea 53 de ani și suferea de afecțiuni cardiace, sugerând că decesul său ar fi fost cauzat de aceste probleme medicale. Autoritățile locale investighează împrejurările exacte ale tragediei, iar colegii și familia îndurerată își exprimă profundul regret pentru pierderea tragică, potrivit observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: salina Slănic prahova
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close