Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal şi bătaie între doi profesori la o şcoală din Prahova | Poliţiştii i-au amendat pe amândoi

Scandal şi bătaie între doi profesori la o şcoală din Prahova | Poliţiştii i-au amendat pe amândoi

Doi profesori de sport au decis să-şi rezolve nemulțumirile personale în incinta unei şcoli din comuna Păuleşti, judeţul Prahova. De la scandal la bătaie a mai fost un singur pas.

Scandal şi bătaie între doi profesori la o şcoală din Prahova | Poliţiştii i-au amendat pe amândoi
Sursa foto: Arhiva Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   19:44

Scandalul a pornit astăzi între o profesoară şi un profesor de sport la şcoala din comuna Păuleşti, judeţul Prahova.

Potrivit femeii, care a sunat la poliţie, totul a pornit după ce colegul ei s-ar fi supărat că ea a întârziat la ore. Imediat conflictul a degenerat după ce bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu palma peste faţă. Aceasta a reacționat şi ulterior au început să se lovească reciproc. În urma loviturilor primite, femeia a sunat la 112 şi ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

"La data de 7 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către colegul său de muncă, în timp ce se afla în comuna Păuleşti.  Din verificări, a reieșit faptul între cei doi, a izbucnit un conflict spontan generat de o nemulțumire a bărbatului, moment în care acesta ar fi lovit-o cu palma peste faţă, ulterior agresându-se reciproc.

În urma altercației, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, informează reprezentanții Poliţiei Județene Prahova, citat de news.ro. 

Cei doi au fost amendaţi de către Poliţie în baza Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close