Antena 3 CNN Actualitate Carmen Harra, noi previziuni pentru România: "O să pornim într-o altă direcție"

Carmen Harra, noi previziuni pentru România: "O să pornim într-o altă direcție"

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru 2023, considerat un an de cotitură mai ales pentru România. Iată ce schimbări pot apărea la conducerea ţării şi ce surprize pregătește anul pentru români.

Carmen Harra, noi previziuni pentru România: "O să pornim într-o altă direcție"
Sursa foto: Facebook | Pixabay
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2023   •   21:16

Potrivit lui Carmen Harra, anul 2023 este un an inteligent, un an de revelaţie, un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este numărul lui Dumnezeu.

"Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acestă jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție”, mărturisește Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra, noi previziuni pentru conducerea României

Legat de conducerea ţării, celebra prezicătoare afirmă că românii vor avea parte de surprize, mai ales în a doua parte a anului.

“Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai spus Carmen Harra.

Referitor la probleme economice ale ţării, Carmen Harra a precizat că "vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să crească. (....) 

"De aceea, din multe puncte de vedere, este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră", a mai spus Carmen Harra care subliniază că atenţia va rămâne totuși pe cele mai cunoscute nume ale lumii printre care Vladimir Putin, Joe Biden, Regele Charles, dar și asupra catolicismului.

Carmen Harra, previziuni pentru 2024

"Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită, atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma", a mai spus celebra prezicătoare Carmen Harra.

×
Subiecte în articol: carmen harra
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close