Antena 3 CNN Actualitate Carmen Iohannis și-a dus elevii la Festivalul de Operă, însoțită de SPP: "Vreau să guste din frumusețea baletului și a artei"

Carmen Iohannis și-a dus elevii la Festivalul de Operă, însoțită de SPP: "Vreau să guste din frumusețea baletului și a artei"

Carmen Iohannis i-a dus pe elevii săi de clasa a X-a, la care este și dirigintă, la Sibiu Opera Festival, la spectacolul Giselle. Prima doamnă a ajuns la eveniment însoțită de SPP.

Carmen Iohannis și-a dus elevii la Festivalul de Operă, însoțită de SPP: "Vreau să guste din frumusețea baletului și a artei"
Sursa foto: Andrei Naiță
de Andrei Naiţă    |    12 Oct 2023   •   12:23

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis și-a dus elevii săi din clasa a X-a, însoțită de SPP, la SIbiu Opera Fetival pentru a vedea balet. Carmen Iohannis este și diriginta acestei clase.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La intrarea în sala de spectacol ea a fost întâmpinată de trei prietene dar și de managerul Filarmonicii din Sibiu de la care a primit un buchet de flori.

Citește și: Cea mai mică Biblie din lume, prezentă la Sibiu. Peste 100 de exemplare rare ale Cărții Sfintei, într-o expoziţie eveniment

Carmen Iohannis a spus că a vrut să-și aducă elevii la acest eveniment să guste din frumusețea baletului și a artei.  

"De dragul baletului. Vreau să guste din frumusețea baletului și a artei", a spus Carmen Iohannis.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close