Antena 3 CNN Actualitate O mare companie din România face angajări. Salarii de 5000 de lei și primă de 1000 de lei

O mare companie din România face angajări. Salarii de 5000 de lei și primă de 1000 de lei

O mare companie din România a anunțat că face angajări. Remunerația poate ajunge până la 5.000 de lei brut, iar angajații vor beneficia și de prime de sărbători și alte facilități.

O mare companie din România face angajări. Salarii de 5000 de lei și primă de 1000 de lei
Sursa foto: mapo / Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   12:00

Într-un context economic dificil pentru mulți români, există o rază de speranță în lupta pentru salarii mai bune.

Compania Dunapack Packaging oferă locuri de muncă, pachete de beneficii generoase, inclusiv prime de Crăciun și Paște, bonusuri pentru performanță, tichete de masă, subvenții pentru cantină și alte avantaje.

"Descoperă noi orizonturi alături de noi și aplică pentru una dintre numeroasele oportunități de carieră pe care le oferim.

Fie că ești la început de carieră sau ești un specialist cu experiență, un manager sau un stagiar, promisiunea noastră este să îți oferim o experiență de lucru cu împliniri și oportunități solide de dezvoltare pentru fiecare etapă a carierei tale.″, este anunțul postat pe pagina firmei.

Sunt disponibile locuri de muncă pentru următoarele poziții: Șef schimb, Stivuitorist, Operator mașini unelte automate și semiautomate, Inginer chimist.

Cu ce se ocupă Dunapack Packaging

Așa cum scrie pe pagina firmei, Dunapack Packaging este sinonim cu soluții inovatoare și competitive de ambalare din carton ondulat.

Dunapack Packaging face parte din grupul de firme Prinzhorn Group, cu sediul în Austria şi cu mii de angajaţi la nivel internaţional.

Dunapack se numără printre cei mai mari jucători europeni din industria ambalajelor, producţiei de hartie şi reciclării.

Dunapack Rambox are o capacitate de producție de peste 140 milioane mp de carton ondulat pe an și asigură fabricarea plăcilor de carton ondulat în 3 și 5 straturi, precum și confecționarea cutiilor din acestea

×
Subiecte în articol: companie angajari România salariu
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close