Antena 3 CNN Actualitate Cornel Dinicu face picnic de Paşte la Ferma Dacilor, unde au murit opt oameni: "Luăm lumină împreună! Și o dăm mai departe, arătând cât de mult prețuim viața"

Cornel Dinicu face picnic de Paşte la Ferma Dacilor, unde au murit opt oameni: "Luăm lumină împreună! Și o dăm mai departe, arătând cât de mult prețuim viața"

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, unde opt oameni au murit în incendiul devastator din ziua de Crăciun, organizează un picnic de Paşte.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   12:29

"Luăm lumină împreună!

Și o dăm mai departe, arătând cât de mult prețuim viața.

De Paște, Ferma Dacilor vă așteaptă cu brațele și sufletul deschise, la un picnic în FAMILIE.

Pe iarba verde, cu cortul, cu pătura, cu rulota vă așteptăm să ne bucurăm de natură, de prietenie și de tot ce avem mai bun în noi.

Pentru că Paștele este despre legătura dintre om și Cel de Sus, dintre Dumnezeul din mine și Dumnezeul din tine, este despre unitatea FAMILIEI.

Vă așteptăm cu drag!

Familia FERMA DACILOR", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ferma Dacilor.

Luăm lumină împreună! Și o dăm mai departe, arătând cât de mult prețuim viața. De Paște, Ferma Dacilor vă așteaptă...

Publicată de Ferma Dacilor pe Vineri, 26 aprilie 2024

Sute de copaci, plantaţi la Ferma Dacilor

Zeci de oameni au venit la sfârşitul lunii trecute la Ferma Dacilor, răspunzând apelului făcut de Cornel Dinicu pentru a reface ansamblul mistuit de flăcări. Oamenii au plantat copaci în amintirea victimelor teribilului incendiu.

Nu mai puțin de 150 de puieți de nuc au fost sădiţi în memoria celor opt victime care au pierit în urma incendiului din 26 decembrie 2023.

La Ferma Dacilor s-a ţinut şi o slujbă de pomenire pentru sufletele celor plecaţi şi au fost pregătite mai multe bucate oferite celor care au venit să comemoreze, dar şi să dea o mână de ajutor.

×
Subiecte în articol: Cornel Dinicu Ferma Dacilor
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close