Antena 3 CNN Actualitate De ce nu a mai vrut Băsescu să se prezinte la vot! Vezi motivul incredibil pentru care s-a răzgândit în al 12-lea ceas

De ce nu a mai vrut Băsescu să se prezinte la vot! Vezi motivul incredibil pentru care s-a răzgândit în al 12-lea ceas

De ce nu a mai vrut Băsescu să se prezinte la vot! Vezi motivul incredibil pentru care s-a răzgândit în al 12-lea ceas
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Iul 2012   •   08:27

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică noaptea, că nu a mers la vot pentru că le-a cerut românilor să facă acelaşi lucru şi pentru că nu a vrut să legitimeze prin prezenţa sa un referendum în care s-a "umflat" numărul voturilor şi în care fete în bikini au mers la urne, informează Mediafax.

Băsescu a explicat de ce, deşi a spus că va merge la vot, în cele din urmă nu a mai făcut acest lucru.

El a spus că decizia sa a avut "două evaluări".

Băsescu a precizat că, pe de o parte, în tot cursul zilei de duminică le-a cerut românilor să nu meargă la vot.

Preşedintele suspendat a spus că a doua sa evaluare a ţinut de faptul că nu a vrut să legitimeze "ceea ce ce s-a făcut în umflarea numărului de voturi la referendum".

Traian Băsescu a mai spus că nu a vrut să legitimeze prin prezenţa sa un referendum la care fete în bikini merg să voteze.

"Nu vreau să legitimez ceea ce ştiu că s-a făcut în umflarea numărului de voturi la acest referendum. Nu vreau să legitimez un referendum în care un aventurier politic duce la vot fete tinere în costume de baie. Nu vreau să legitimez prin prezenţa mea un referendum în care dispreţul pentru referendum este atât de mare încât doamne, domnişoare merg în bikini la vot. Acesta este motivul pentru care în cele din urmă am decis să nu merg la vot. Nu aş vrea ca mâine-poimâine cineva să spună că «domnule preşedinte, ai legitimat fraudele semnalate». Nu am vrut să le legitimez",  a afirmat Băsescu.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close