x close

Fii alături de noi!

Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan

de 16 Feb 2016   •   20:47
Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan au fost prezentate marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Judecătoarea a fost pontat la serviciu și, conform CV-ului, a fost prezentă, în aceeași perioadă, și la un proiect de la Poiana Brașov, ca lector.
 
Mai mult, Camelia Bogdan a și primit bani de pe urma proiectului, fiind vorba de bani europeni, a spus jurnalista Adina Anghelescu, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister. 
 
”Ea nu avea voie, conform legii, să primească bani”, a spus Adina Anghelescu. Apoi, jurnalista a făcut o solicitare la Curtea de Apel București, de unde a și primit răspuns
 
 
”În aceeași perioadă, 21 iulie - 2 august 2014, din CV-ul dânsei, reiese a fost lector la Poiana Brașov.
 
Ce a făcut doamna Camelia Bogdan, a luat bani și din salariu, și de la proiect? Atunci ar fi bine să dea banii înapoi”, a spus jurnalistul Anghelescu.

 
”În concluziie, trebuie să răspundă în ce zile, câte zile a fost plecată și cum se face că e pontată la serviciu și în CV scrie că a fost la Poiana Brașov”, a încheiat Adina Anghelescu.

Ancheta GIP
 
 
La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii. Suma fabuloasă pe care o cere femeia de la fostul soț

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, căsătorită cu un saudit bogat timp de 13 ani, îi cere fostului soț 237 de milioane de euro. Ar putea fi cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii,...

01 Iul 2016  •  11:57

sati