Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, executată silit de ANAF. A fost scos la licitație cel mai scump activ de până acum, deținut de fostul ministru

Elena Udrea, executată silit de ANAF. A fost scos la licitație cel mai scump activ de până acum, deținut de fostul ministru

Elena Udrea, forțată să plătească. ANAF a scos la vânzare cel mai valoros bun deținut de fostul ministru, printr-o procedură de executare silită.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   08:56

Este vorba de un teren de 5.000 de metri pătrați din zona Lacul Străulești, un teren similar și cu alte loturi mai mici scoase la vânzare de ANAF încă din luna octombrie a anului trecut.

Dacă acele loturi valorau undeva la 800 de mii de euro, terenul de 5.000 de metri pătrați este evaluat la 2 milioane de euro, ceea ce înseamnă, aproximativ, 9 milioane de lei.

Potrivit calculelor efectuate de către Profit.ro, această sumă este suficientă pentru a fi recuperat prejudiciul de la fostul ministru, Elena Udrea.

Această practică de a scoate la vânzare bunuri, este una uzuală pentru cei de la ANAF pentru a-și recupera prejudicii.

Citește și: România luată în stăpânire bucată cu bucată. Ascensiunea lui Ion Iordache, noul "sultan" de Oltenia

Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ANAF
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close