Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiicei sale de ziua ei: "Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături"

Elena Udrea, mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiicei sale de ziua ei: "Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături"

Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Eva Maria.

Elena Udrea, mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiicei sale de ziua ei: "Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături"
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   11:53

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit vârsta de 5 ani și mama ei a ținut să-i transmită un mesaj emoționant în care i-a spus cât de mult o iubește. 

"La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetita mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Elena Udrea, executată silit de ANAF. A fost scos la licitație cel mai scump activ de până acum, deținut de fostul ministru

Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu Eva Maria, iar reacțiile internauților au curs imediat, cu mii de like-uri și comentarii.

La multi ani, iubirea mea! ❤️ La multi ani, fetita mea minunata! Iti doresc sa fii sanatoasa, puternica, si sa ramai...

Publicată de Elena Udrea pe Miercuri, 20 septembrie 2023

×
Subiecte în articol: Elena Udrea mesaj
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close