Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea: Un om a murit pentru că nu a vrut să mintă și să mă denunțe pe mine și pe Traian Băsescu

Elena Udrea: Un om a murit pentru că nu a vrut să mintă și să mă denunțe pe mine și pe Traian Băsescu

Elena Udrea: Un om a murit pentru că nu a vrut să mintă și să mă denunțe pe mine și pe Traian Băsescu
Sursa foto: foto: Facebook
25 Ian 2017   •   12:15

Elena Udrea s-a declarat șocată de vestea morții fostului om de afaceri Dan Adamescu. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Elena Udrea afirmă că Adamescu a murit din cauză că nu a vrut să facă denunțuri împotriva sa și a fostului președinte al României Traian Băsescu.

''Un om a murit pentru ca nu a vrut sa minta si sa ma denunte pe mine si pe Traian Basescu, asa cum i-au cerut procurorii DNA. Da, daca Dan Adamescu ar fi spus ceva despre mine, ar fi scapat de acuzatii si astazi ar fi fost in viata. Dar ar fi insemnat sa minta, pentru ca nici macar nu ma cunostea... Si omul acesta a avut onoare si a preferat sa devina victima Sistemului, care isi alege tintele si face justitie in functie de cine ii este adversar.
Dar altii nu au fost la fel de curajosi, nu au avut onoare si au ales sa minta, sa spuna ce isi doreau procurorii sa auda ca sa ma poata aresta si acuza... Vazand soarta lui Adamescu, ii inteleg ca nu au vrut sa pateasca la fel si le iert frica si lasitatea.
Stiam ca sunt tinta 0 a Sistemului dupa dezvaluirile pe care le-am facut despre capii lui, Coldea si Kovesi'', a scris Elena Udrea.

Dan Adamescu a murit luni seară, la vârsta de 68 de ani, în timp ce era internat în stare gravă la o clinica privată din București.

Nora sa a acuzat că pentru moartea fostului om de afaceri se fac vinovați judecătorii, care nu au acceptat cererea de eliberare condiționată a acestuia.

 
 

Dan Adamescu a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2016 de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare într-un caz de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență

Adriana Constantinescu, nora lui Dan Adamescu, a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, detaliile neștiute până în acest moment din povestea lui Dan Adamescu.

Materialul a fost prezentat de Mihai Gâdea, marți seară, într-o ediție specială Sinteza Zilei. DETALII AICI.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dan adamescu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close