Antena 3 CNN Actualitate Acuzații cutremurătoare ale familiei lui Dan Adamescu: "Nu există justiție în România. A fost torturat. A fost trimis să moară la închisoare"

Acuzații cutremurătoare ale familiei lui Dan Adamescu: "Nu există justiție în România. A fost torturat. A fost trimis să moară la închisoare"

Acuzații cutremurătoare ale familiei lui Dan Adamescu: "Nu există justiție în România. A fost torturat. A fost trimis să moară la închisoare"
24 Ian 2017   •   22:54

Dan Adamescu a murit luni seară, după cum a anunţat, la un post TV, Adriana Constantinescu, nora fostului om de afaceri. Dan Adamescu, care avea 68 de ani, era internat la o clinica privată din București, iar starea sa de sănătate se înrăutăţise din cauza unei septicemii.

Nora sa a acuzat că pentru moartea fostului om de afaceri se fac vinovați judecătorii, care nu au acceptat cererea de eliberare condiționată a acestuia.

Dan Adamescu a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2016 de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare într-un caz de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență

Adriana Constantinescu, nora lui Dan Adamescu, a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, detaliile neștiute până în acest moment din povestea lui Dan Adamescu.

Materialul a fost prezentat de Mihai Gâdea, marți seară, într-o ediție specială Sinteza Zilei:

Articol în curs de actualizare.

Partea I

Partea II

Partea III

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei nora dan adamescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close