Antena 3 CNN Actualitate Enel, anunț important pentru consumatori privind facturile la curent și gaze pe luna ianuarie

Enel, anunț important pentru consumatori privind facturile la curent și gaze pe luna ianuarie

Enel, furnizor de energie cu peste 3 milioane de clienţi în România, a transmis, vineri, un mesaj privind facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale din luna ianuarie.

Enel, anunț important pentru consumatori privind facturile la curent și gaze pe luna ianuarie
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    10 Feb 2023   •   21:19

Potrivit Enel, facturile la curent și gaze, pe luna ianuarie, vor fi emise cu întârziere.

Reprezentanții companiei spun că se lucrează în continuare la actualizarea sistemelor informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

"Continuăm să lucrăm la actualizarea sistemelor noastre informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

În acest context, facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale vor fi emise cu întârziere, lucru pentru care ne cerem scuze.", a transmis Enel România, vineri, pe pagina de Facebook.

Citește și: Un furnizor de energie electrică i-a anunţat pe români că nu le prelungeşte contractele

Clienţii Enel au fost notificaţi de întârzierile la emiterea facturilor din ianuarie și prin mesaje trimise pe mail:

"Bun găsit. Așa cum știi, cele mai recente modificări legislative în domeniul energiei, cu impact asupra modului de facturare a consumului tău de energie electrică și gaze naturale, au intrat în vigoare în a doua parte a lunii decembrie 2022.

În acest moment, noi, furnizorul tău de energie, continuăm să actualizăm sistemele noastre informatice, astfel încât să reflecte aceste modificări legislative. Acest lucru ne determină să emitem facturile aferente consumului tău de energie electrică și gaze naturale cu întârziere.

Ne cerem scuze pentru acest lucru, însă această activitate este necesară pentru a reflecta corect și complet măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie."

×
Subiecte în articol: consumatori facturi curent gaze Enel
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close