Antena 3 CNN Actualitate Farfurii AURITE pentru demnitarii statului. Vilele de protocol de la mare s-au dotat pentru primirea politicienilor

Farfurii AURITE pentru demnitarii statului. Vilele de protocol de la mare s-au dotat pentru primirea politicienilor

Farfurii AURITE pentru demnitarii statului. Vilele de protocol de la mare s-au dotat pentru primirea politicienilor
de O.P.    |    28 Iun 2013   •   06:11

 Demnitarii care îşi vor petrece vacanţa de vară în vilele de protocol de pe litoral vor mânca în farfurii suflate cu aur. RA-APPS Neptun a cumpărat veselă, tacâmuri, şezlonguri şi alte obiecte de uz casnic în valoare de 13.000 de euro. Toate pentru confortul primilor oameni în stat.

RA-APPS oferă pe litoral servicii de cinci stele pentru cei mai înalţi demnitari români. Vesela din vilele de protocol de la Neptun a fost înlocuită cu seturi noi din porţelan alb brodate cu fir de aur.
 
Regia a pus la bătaie peste 8.000 de euro pentru achiziţionarea a 300 de farfurii întinse, 200 de farfurii pentru desert, 300 de salatiere, castroane, boluri pentru ciorbă şi scrumiere. 

Pentru confortul politicienilor, RA-APPS a înlocuit şi câteva saltele de pat, un birou şi un scaun de birou. Potrivit descrierii din caietul de sarcini, fotoliul pentru birou trebuie să fie din piele ecologică, să asigure atât prestanţă cât şi o poziţie confortabilă, iar pernele duble trebuie să ofere o senzaţie de scufundare. 

Au mai fost cumpărate 28 de şezlonguri pentru plajă, 1 set de terasă şi câteva saltele pentru scaune de terasă.
Tot pentru vilele de la Neptun au fost cumpărate şi aparate electrice de uz casnic.

Printre acestea, două frigidere, şase aspiratoare şi zece uscătoare de păr. Peste 4.600 de euro au costat electronicele cu care au fost dotate casele de pe litoral.

Rămâne însă o necunoscută cine va fi beneficiarul acestor obiecte. La Neptun sunt cinci vile de protocol la care au acces preşedintele, premierul, şefii celor două Camere ale Parlamentului şi judecătorii Curţii Constituţionale.

Unul dintre cei care au dreptul să îşi petreacă vacanţele la vilele de protocol de la Neptun, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, susţine că el nu ştie pentru cine se pregătesc farfuriile aurite.

Nici reprezentantul RA-APPS Neptun nu ştie cui sunt destinate farfuriile cu fir de aur sau şezlongurile.

Capriciile de vară ale demnitarilor costă bugetul de stat 13.000 de euro.

×
Subiecte în articol: RA-APPS
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close