Antena 3 CNN Actualitate Care sunt cele mai căutate flori de 8 martie și la ce prețuri ajung. Bărbații au luat cu asalt magazinele pentru cadouri

Care sunt cele mai căutate flori de 8 martie și la ce prețuri ajung. Bărbații au luat cu asalt magazinele pentru cadouri

Bărbații au luat încă de ieri cu asalt magazinele pentru a le cumpără flori și cadouri domnișoarelor și doamnelor din viețile lor.

Care sunt cele mai căutate flori de 8 martie și la ce prețuri ajung. Bărbații au luat cu asalt magazinele pentru cadouri
Sursa foto: Gettyimages | M_a_y_a
de Ioana Mircea    |    08 Mar 2023   •   10:53

Încă de la prima oră a dimineții este forfotă mare în magazine, florării şi pieţe. Şi la această oră domnii sunt în căutare de flori pentru iubite, soții, mame, prietene și colege.

În principal în această perioadă sunt la mare căutare florile de primăvară, respectiv buchete mixte de frezii, zambile, narcise, anemone.sau lăcrămioare. Cu toate acestea o doamnă din București va primi din oră în oră de la 8 dimineața până la 8 seara câte un buchet de 101 trandafiri din partea aceluiași domn.

Pe lângă buchetele impresionante de flori pe care le primesc doamnele, domnii trebuie sa aleagă și un cadou potrivit pentru femeile speciale din viața lor. Și în acest an, bijuteriile sunt la mare căutare, în special cele cu mesaje motivaționale.

Citește și: Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Femeii: "Deloc întâmplător, cuvântul pace este de gen feminin" 

La mare căutare sunt însă și parfumurile sau cardurile cadou. Nu lipsesc cadourile dulci sau lumânările cu miros de măr și scorțișoară. Comercianții spun ca vânzările au crescut comparativ cu anul trecut iar oamenii sunt dispuși să lase în magazine și câteva sute de lei pentru un cadou perfect.

 

 

×
Subiecte în articol: 8 martie
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close