Antena 3 CNN Actualitate Florin Călinescu, despre măsurile pe care le-ar lua în cazul şoferilor prinși băuţi sau drogați: "Sunt hotărât"

Florin Călinescu, despre măsurile pe care le-ar lua în cazul şoferilor prinși băuţi sau drogați: "Sunt hotărât"

Actorul Florin Călinescu a dezvăluit la Antena 3 CNN ce măsuri drastice ar lua în cazul șoferilor prinşi băuți sau drogați.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2024   •   22:52

Peste 20 de tineri s-au ales cu dosare penale, doar în ultimele 24 de ore, după ce polițiștii, jandarmii și lucrători de la Investigații Criminale au făcut mai multe filtre în Mamaia. 

Întrebat ce măsuri ar aplica în aceste cazuri Florin Călinescu a dat un răspuns tranșant. 

"Dacă sunt prinși la volan beți o distincție de 5 ani fără carnet. Dacă sunt prinși la volan beţi cu daune 10 ani, fără carnet, dacă sunt prinși băuți și drogați și cu victime, cum e băiatul ăla de la Mangalia( n.r Vlad Pascu, accident 2 mai) pușcărie pe viață. Așa aş face legea", a spun actorul Florin Călinescu care a subliniat că are şi o strategie în caz că o asemenea lege ar fi contestată la Curtea Constituționala.

"Mi se rupe. Contestăm și Curtea Constituțională. Nu am timp să spun şi ce am face cu Curtea Constituțională, noi, partidul Diaspora Unită. Nu sunt un mic dictator, sunt un om hotărât și știu ce trebuie făcut. Pentru că lumea se vaită că nu se mai poate face nimic. Ba da,  poți să faci.

Să nu primești primul prim-ministru numit de către alții. Nu-l primești nici a doua oară și a treia oară mă suspendă Parlament. Perfect și apelez la părerea poporului. Dar dacă cer părerea poporului mai întreb câteva lucruri. Dacă tot deranjez poporul, să aflu dacă mă mai vrea președinte, atunci să nu ieșiți numai pentru o întrebare din casă. Vă mai adresez vreo șase-șapte.

Nu cumva vreți să depolitizăm toate instituțiile care la ora asta sunt politizate doar pentru a servi interesele partidelor parlamentare? Cum am pățit la BEC. Surpriză! În comisia de acreditare a pachetelor cu semnături sunt partidele parlamentare.

Surpriză! La stabilirea pozițiilor pe buletinul de vot sunt aceleași partide parlamentare și întâi merg ele la tragerea la sorți.Păi să fie toate la grămadă plus independenții. Ce este aici Roland Garros? Întâi tragem favoriții sau ce?

Ce caută niște nătărăi din partide care nu se pricep în tot felul de consilii de administrație doar ca să ia bani? Unii sunt și în 20-25 de consilii de administrație. Da, ei trebuie să se priceapă la petrol, la gaz, la rulmenți, la poduri ș.a.m.d. Păi nu e nevoie acum, dar atunci o să fie", a spus actorul Florin Călinescu la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu sofer beat şofer drogat
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close