Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, implicat într-un accident. A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț, l-a lăsat acolo și a plecat

Gigi Becali, implicat într-un accident. A intrat cu Rolls Royce-ul în șanț, l-a lăsat acolo și a plecat

Gigi Becali a fost implicat astăzi într-un accident rutier, în zona Pipera, în urma căruia a scăpat nevătămat. Rolls Royce-ul său a fost însă abandonat de patronul FCSB într-un șanț.

de Andreea Ştefan    |    12 Noi 2023   •   16:49

Gigi Becali a ieșit cu mașina în decor și a plecat de la fața locului. Când polițiștii au ajuns acolo, nu au mai găsit pe nimeni în mașina aflată într-un șanț.

Au aflat ulterior că a plecat acasă și că se va prezenta la sediul unității de poliție mai târziu.

Accidentul s-a produs, potrivit spuselor lui Gigi Becali, atunci când s-a angajat într-o depășire cu autoturismul de lux în care se afla.

Șoferul din față a intrat pe aceeași bandă fără să se asigure, așa că Becali a tras de volan ca să evite impactul și a ajuns în șanț.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Am evitat pe cineva. Eu am intrat în depășire, ăla n-a ținut cont că intra în mine și eu ca să nu intre în mine, am intrat în șanț. Cel mai urât e că n-a stat. De frică, probabil, n-a mai stat. A plecat mai departe”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a ieșit apoi din mașină și a așteptat pe câmp să vină cineva să-l ia de acolo.

”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat într-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime.

Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close