Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, la intrarea în sala de judecată: "Chiar de mă voi duce în ghearele morţii, Domnul e cu mine"

Gigi Becali, la intrarea în sala de judecată: "Chiar de mă voi duce în ghearele morţii, Domnul e cu mine"

Gigi Becali, la intrarea în sala de judecată: "Chiar de mă voi duce în ghearele morţii, Domnul e cu mine"
de O.P.    |    27 Mai 2013   •   14:22

Gigi Becali a fost dus, luni, în sală la Completul de cinci judecători de la instanţa supremă pentru judecarea dosarului "Valiza", în care este acuzat de dare de mită, la termenul anterior judecătorii stabilind ca finanţatorul FC Steaua să fie audiat în 27 mai.
  
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost adus în jurul orei 11.30 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării.
  
Becali a fost ţinut în dubă, în curtea instanţei supreme, aproximativ o oră, până când instanţa a început judecarea dosarului "Valiza".
  
"Chiar de mă voi duce în ghearele morţii, Domnul e cu mine", a spus Gigi Becali la intrarea în sala de judecată, ridicând mâinile încătuşate deasupra capului.
  
Completul de cinci judecători de la instanţa supremă continuă luni discuţiile în dosarul "Valiza", aflat în faza de recurs după ce procurorii anticorupţie au atacat decizia de achitare a lui Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă şi Radu Gheorghe Marino.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close