Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, după ce Marcel Ciolacu a dispus o anchetă la CSA Steaua: "În sfârşit, un bărbat conduce România"

Gigi Becali, după ce Marcel Ciolacu a dispus o anchetă la CSA Steaua: "În sfârşit, un bărbat conduce România"

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut prima reacţie, în direct la Antena 3 CNN, după ce premierul Marcel Ciolacu a dispus o anchetă la CSA Steaua.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2023   •   13:48

Gigi Becali l-a lăudat pe premierul Marcel Ciolacu, după ce acesta a dispus o anchetă la CSA Steaua, ca urmare a refuzului clubului pentru ca FCSB să joace derby-ul cu FC Dinamo pe stadionul Ghencea.

"Mă bucură mai mult pentru că înseamnă că întradevăr vine un bărbat, conducător, în România. Nu îl laud că nu sunt eu ăla linguşitor. Bă, da bărbat adevărat. A dat un ordin să faceţi, n-aţi făcut, ia să vedem noi de ce nu aţi făcut.

Văd şi eu un bărbat în ţara mea, care conduce. Asta mă interesează mai mult. Unde joc fotbal, nu-i mare lucru. Nu mă interesează (n.r. ca FCSB să joace în Ghencea), important e că să se facă ce trebuie să facă, dreptatea, şi că se iau măsuri. Că se joacă, că nu se joacă, pe mine mă interesează că cineva ia măsuri în ţara mea. Până acum, 30 de ani, nu luau măsuri", a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu trimite Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB nu a fost lăsată să joace în Ghencea

Corpul de Control al premierului va verifica respectarea normelor legale şi a normelor interne privind administrarea complexului sportiv, verificarea modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului sportiv şi cheltuielile de funcţionare, dar şi alte aspecte considerate relevante, perioada verificată fiind de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Decizia premierului vine după ce FSCB nu a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu FC Dinamo de sâmbătă, 22 iulie. Meciul va fi disputat, începând cu ora 21.30, pe stadionul Arcul de Triumf.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close