Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cadoul inedit făcut de o româncă pompierilor din Thassos: "Am vrut să îmi arăt respectul față de acești supereroi"

Cadoul inedit făcut de o româncă pompierilor din Thassos: "Am vrut să îmi arăt respectul față de acești supereroi"

O turistă din România ajunsă pe insula grecească Thassos a făcut o primă oprire la sediul brigăzii locale de pompieri pentru a le oferi un cadou inedit.

 Cadoul inedit făcut de o româncă pompierilor din Thassos: "Am vrut să îmi arăt respectul față de acești supereroi"
Sursa foto: Facebook/ Forum Thassos
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2023   •   15:51

Tânăra le-a făcut cadou angajaților greci ai brigăzii o păpușă confecționată manual care înfățișează doi pompieri, unul grec și unul român, ținându-se de mână.

Autoarea spune că este un omagiu pe care a vrut să-l aducă personal oamenilor din cele două țări care au luptat cot la cot să stingă incendii în ultimii ani.

Citeşte şi: Concert grandios la Washington: Peste 100 de artiști români vor participa la marele eveniment

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Azi, în ultima zi de august, mi-am împlinit un vis. Acela de a mulțumi pompierilor greci care au grijă de țara lor frumoasă pe care o vizităm an de an, alături de eroii noștri români care îi ajută de câțiva ani în lupta cu flăcările.

Și cum puteam mai bine, decât printr-o machetă simbol al prieteniei și colaborării dintre echipele de salvatori. Mesajul de pe flacăra din mâna păpușilor spune: "Luptăm împotriva incendiilor împreună, salvăm vieți împreună, suntem frați pentru totdeauna", scrie tânăra, într-o postare pe Forum Thassos.

Citeşte şi: El este Gabriel, jandarmul decorat cu „Virtutea Militară”, devenit specialist în grătare pe litoral | "Specialitatea mea sunt micii 'polițiști' sau micii 'jandarm'"

"Păpușelele sunt realizate cu drag chiar de mine, integral manual. Am vrut să îmi arăt respectul față de acești oameni minunați, super eroi pentru mine! Un pompier grec și un pompier român, un cadou pur românesc, lucrat manual 100%", mai scrie tânăra.

×
Subiecte în articol: pompieri thassos Grecia romanca cadou
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close