x close

Fii alături de noi!

Podul neobișnuit care i-a suprins pe arhitecții lumii. Îi obligă pe șoferi să încetinească atunci când îl traversează

de A.M.P   •   28 Ian 2016   •   18:47
Podul neobișnuit care i-a suprins pe arhitecții lumii. Îi obligă pe șoferi să încetinească atunci când îl traversează 482
Foto:pixabaycom
Imaginile cu un pod circular din Uruguay, finalizat la sfârșitul lui 2015, fac senzație pe Internet, tocmai din cauza formei sale ..cel puțin neobișnuite.

De regulă, un rolul unui pod este acela de a lega cât mai simplu și eficient, peste apă, două regiuni altfel separate.

Nu și Laguna Garzon, proiectat de arhitectul Rafael Viñoly.

Potrivit arhitectului, podul a fost făcut în formă circulară tocmai pentru a încuraja conducătorii auto și pasagerii lor să se bucure de peisaj, în condițiile în care distanța dintre cele două țărmuri nu este una suficient de mare, scrie mirror.co.uk.

Cele două benzi de trafic sunt împărțite în două pentru a crea porțiunea circulară a podului.

Podul este prevăzut și cu zone pietonale de ambele părți ale benzilor de circulație, încurajând turiștii la activități recreative.
poza

Actualitate

Avertizare cod portocaliu și cod galben de furtuni și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben și cod portocaliu de furtuni și grindină, după cum urmează: COD GALBEN Între orele : 17:00 și 18:00 În zona :...

30 Mai 2016  •  17:04

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati