Antena 3 CNN Actualitate Inedit Prinţul William şi Kate Middleton şi-au lansat canal oficial de YouTube

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au lansat canal oficial de YouTube

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat propriul canal de YouTube. Ducele și ducesa de Cambridge au făcut anunțul pe contul lor oficial de Twitter și au încărcat un video de 25 de secunde pe Youtube pentru a arăta un fragment din viața regală.

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au lansat canal oficial de YouTube
Sursa foto: Youtube
de Alexandra Ionescu    |    07 Mai 2021   •   11:31

Într-un tweet, distribuit miercuri, William și Kate au scris: „Acum suntem pe Youtube“ și au adăugat un link pentru ca fanii să se aboneze.

La mai puțin de o oră după anunț, YouTube avea deja aproximativ 24.000 de abonați.

În primul video publicat de cuplu, William poate fi auzit spunându-i lui Kate: „Trebuie să fii atentă la ceea ce spui acum, pentru că acești tipi filmează totul“, în timp ce Kate îi răspunde: „Știu“.

Deocamdată nu se știe când cei doi vor face publice filmulețe și nici ce conținut vor avea acestea, oricum fanii sunt nerăbdători să vadă ce și cum.

Deja familia regală britanică dispune de un canal YouTube oficial, The Royal Family, care numără aproximativ 850.000 de abonaţi.

Canalul de Youtube al lui Kate şi William ar putea să-l egaleze, pentru că în mai puţin de 24 de ore şi cu un singur videoclip publicat, a adunat 20.000 de urmăritori.

Spre deosebire de celălalt cuplu princiar, Harry și Meghan Markle, ducii de Cambridge nu se feresc să își pună viața la vedere.

Anunțul ducilor de Cambridge vine la doar 24 de ore după ce ducesa de Sussex a anunțat lansarea primei sale cărți, o carte pentru copii, The Bench“.

 

×
Subiecte în articol: kate middleton printul William YouTube
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close